Prijzen

Wilt u vooraf een indicatie van de kosten voor de aanpassingen aan uw WordPress website? Dat kan zeker! Als we voldoende informatie hebben over uw website en de betreffende aanpassingen kunnen we een vrijblijvende indicatie van de kosten toesturen.

Eén van de eerste vragen die mensen stellen als ze een wijziging op hun bestaande website willen, of graag een nieuwe website willen, is:

“Wat kost het?”
Een hele logische vraag die wij ook altijd beantwoorden vóórdat we een wijziging uitvoeren. Wij geven dus altijd vooraf een schatting van de kosten, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wilt u ook weten wat een wijziging kost? Of bent u benieuwd naar de kosten voor onderhoud van uw website?

Onderhoudscontract
Hebt u regelmatig wijzigingen aan uw website en hebt u niet de kennis of tijd om dit zelf uit te voeren, dan is een onderhoudscontract voor WordPress voordeliger. U bent dan verzekerd van een website die altijd actueel is, waarmee u meer bezoekers aantrekt en een professionele indruk maakt! Uw wijzigingen worden dan snel en nauwkeurig uitgevoerd.

STANDAARD
€0
/maand
  • Geen vaste kosten; geschikt voor als u enkele keren per jaar aanpassingen wilt laten uitvoeren. U betaalt alleen de kosten van de betreffende wijziging(en).
SECURE
€49
/maand *
  • Maandelijkse CMS controle en updates t.b.v. veiligheid
  • Dagelijkse backup van bestanden en database
  • Dagelijkse controle op security issues
  • Optimalisatie van afbeeldingen t.b.v. laadsnelheid
  • Optimalisatie van database
  • 2-Maandelijkse controle op dode links
  • 2-Maandelijkse controle layout problemen
  • Website Firewall voor optimale bescherming tegen Hackers & Brute force/DDOS attacks

Nieuwe Website
Wilt u een nieuwe website laten maken? Dan is de prijs vooraf nog belangrijker en volledig afhankelijk van uw wensen. Zo hebben wij professionele Startpakketten met CMS (eenvoudig zelf te onderhouden!) vanaf €1500, geschikt voor Smartphone tot Desktop (Responsive), maar ook volledig op maat gemaakte websites met uw specifieke wensen en gekozen functionaliteit.
Daarom spreken wij vooraf heel duidelijk uw wensen door, zodat wij een helder beeld hebben van de tijd en de kosten. Een offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Wilt u ook weten wat een onderhoudscontract of een nieuwe website kost? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en beschrijf uw wensen zo uitgebreid mogelijk.

Contact prijzen
CC Websolutions neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om
contact met u op te nemen en niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze
privacyverklaring voor meer informatie.