Periodiek onderhoud met het secure-pakket1 Updates van CMS/modules
Open Source Websites zoals WordPress, Joomla of Drupal hebben als grote voordeel dat ze gratis beschikbaar zijn en bovendien veel support hebben, waardoor veel modules vrij verkrijgbaar zijn. Echter, Open Source betekent ook dat de kans op een beveiligingslek toeneemt, wat de kans op een hack weer vergroot. Dit kan zeer vervelende gevolgen hebben zoals het onbereikbaar zijn van de website of een vermelding in Google dat de website Malware bevat. Als een website periodiek wordt geüpdatet neemt de kans op problemen drastisch af.

opensource
2 Website Firewall
Websites die gevoelige informatie bevatten of waarvan de beveiliging tegen hackers essentieel is, kunnen beveiligd worden met een Firewall. Deze Firewall zorgt er voor dat problemen met bijv. SQL-injections, Brute Force Attacks en DDOS-aanvallen tot het verleden behoren.3 Compatibiliteit
Browsers hebben allemaal hun eigen manier van het interpreteren van een website, ondanks de standaarden die voor Internet gebruikt worden. Dat betekent dat website er misschien prima uitziet op Firefox of Chrome, maar dat deze op bijv. Internet Explorer problemen geeft. Vandaar dat wij de layout van de websites controleren op de meestgebruikte browsers en zo tijdig kunnen vaststellen of er aanpassingen nodig zijn, zodat bezoekers gewoon gebruik kunnen blijven maken van uw website. Bij Responsive websites, controleren we de layout ook op mobiele apparaten.

responsive-compatibiliteit4 Backups
Door bovenstaande maatregelen neemt de kans op problemen met je website flink af, maar mochten er toch problemen ontstaan, dan is het belangrijk om een recente backup te hebben, zodat je nooit veel gegevens kwijt bent. Wij kiezen er voor om de Database (data) en bestanden dagelijks te backuppen. Op die manier kunnen we altijd een backup terugzetten, zonder veel verlies van data.

Wat zit er bij het Secure-pakket?

  • Support via telefoon/e-mail
  • Maandelijkse CMS controle en updates t.b.v. veiligheid
  • Dagelijkse backup van bestanden en database

  • Maandelijkse controle op dode links
  • Website Firewall voor optimale bescherming tegen Hackers & Brute force/DDOS attacks


Periodiek onderhoud met extra beveiliging is mogelijk vanaf €49/maand
Interesse? Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden
Secure pakket
CC Websolutions neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om
contact met u op te nemen en niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze
privacyverklaring voor meer informatie.
Bezig met versturen