Onderhoud aan (WordPress) websites, wanneer u dat nodig hebt!

Geen vaste kosten, maar wel de mogelijkheid om terug te vallen op een bedrijf dat onderhoud aan websites serieus neemt.

Geen vaste kosten, wel snelle reactietijd

Onderhoud, wanneer u dat nodig heeft
Hebt u slechts enkele keren per jaar een kleine wijziging en wilt u geen maandelijkse updates en controles van uw website? Dan is de optie incidenteel onderhoud het meest geschikt voor u; geen vaste kosten, wel support wanneer dat nodig is en een snelle reactietijd. Daarbij kunt u denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen/formulieren, een nieuwe (Responsive) layout, toevoegen van functionaliteit, zoekmachine optimalisatie of advies over Internet Marketing.

Drupal, Joomla en WordPress onderhoud

Welke onderhoudswerkzaamheden kunnen we uitvoeren?

Inhoud
Toevoegen van nieuwe pagina’s of aanpassen teksten/afbeeldingen bestaande pagina’s.

Problemen verhelpen
Oplossen van problemen in de werking, bijv. formulieren die niet meer werken of problemen in de layout, waardoor de website niet goed wordt getoond op mobiele telefoons. 

Snelheid
Optimaliseren van performance (snelheid); een belangrijke factor is voor Google en bezoekers. Uw website scoort beter als de website snel is. 

Veiligheid en bereikbaarheid
Uitvoeren van controles, backups en updates aan WordPress. Een website die regelmatig wordt geüpdate, is veel minder kwetsbaar voor hackers.

Layout/styling
Aanpassingen in de layout/template, bijv. lettertype, kleuren of witruimte voor betere leesbaarheid, of andere opbouw van de navigatie.

Template
Bouwen van een nieuwe template. Een template bepaalt de layout en look&feel van een website.

Gebruiksvriendelijkheid
Verbeteren gebruiksvriendelijkheid en conversie, zodat bezoekers langer op de website blijven, makkelijker kunnen navigeren of eenvoudiger contact op kunnen nemen.

Zoekmachine optimalisatie
Verbeteren van gebruik van de juiste zoektermen en HTML-tags, zodat mensen de website makkelijker kunnen vinden. Maar ook opzetten van Google Analytics (GA4) voor inzicht in de bezoekers en maandelijkse rapportages. 

Zo’n 30% van alle websites wereldwijd is gemaakt met WordPress. Daarmee is WordPress het meestgebruikte CMS ter wereld. Dit heeft als voordeel dat er enorm veel plugins voor beschikbaar zijn, vaak gratis. Ook het gebruik van WordPress is eenvoudig geworden door geavanceerde editors, waarmee aanpassingen gedaan kunnen worden, zonder kennis van HTML. 

Veiligheid
Een CMS dat zoveel wordt toegepast, trekt helaas ook hackers aan, aangezien een kwetsbaarheid in het CMS of een plugin in vele websites uit te buiten is. Van alle websites die CC-Websolutions in onderhoud heeft, is zo’n 85% gemaakt met WordPress. Door structurele controles, backups en updates is de kans op problemen echter minimaal!  

Backups
WordPress gebruikt plugins om functionaliteit toe te voegen. Hiervoor komen regelmatig updates uit, voor verbeterde veiligheid of om bugs op te lossen. Omdat updates heel soms fout kunnen gaan, raden we aan altijd een backup te maken van bestanden en database.  

Performance
Een ander aandachtspunt is de snelheid van uw WordPress-site. Het is heel verleidelijk om voor elk stukje functionaliteit een nieuwe plugin toe te voegen, maar dit zorgt ervoor dat de snelheid van uw site afneemt. Niet fijn voor de bezoekers en ook weer nadelig voor de positie in Google. Zijn de afbeeldingen die u upload erg groot? Goede optimalisatie zorgt voor korte laadtijden… Als u naast deze punten ook nog gebruik maakt van caching, dan zijn zowel Google als uw bezoekers weer blij 😁

Wij hebben kennis van en ervaring met o.a. :

 • HTML5
 • CSS3 (met SASS)
 • Javascript/jQuery
 • PHP
 • WordPress
 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • CMS Made Simple
 • Cake PHP
 • Responsive vormgeving
 • Bootstrap
 • Foundation
 • Virtuemart
 • Drupal Commerce
 • Woocommerce

Interesse of vragen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Contact Incidenteel onderhoud
CC Websolutions neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om
contact met u op te nemen en niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze
privacyverklaring voor meer informatie.