Website onderhoud aan (WordPress) websites, wanneer u dat nodig hebt!

Geen vaste kosten, maar wel de mogelijkheid om terug te vallen op een bedrijf dat onderhoud aan websites serieus neemt. Een tevreden bezoeker is de sleutel tot een tevreden klant.

Geen vaste kosten, wel snelle reactietijd

Onderhoud, wanneer u dat nodig heeft
Hebt u slechts enkele keren per jaar een kleine wijziging, maar wilt u geen maandelijkse updates en controles van uw website? Dan is WordPress website onderhoud op uurbasis het meest geschikt voor u; immers hebt u geen vaste kosten, wel support wanneer dat nodig is en een snelle reactietijd. Daarbij kunt u denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen/formulieren, een nieuwe (Responsive) layout, toevoegen van functionaliteit, en tenslotte de zoekmachine optimalisatie of advies over Internet Marketing. Hierbij kunnen we vooraf een prijsindicatie afgeven, zodat u nooit voor verrassingen kom te staan. 

Drupal, Joomla en WordPress onderhoud

Welke onderhoudswerkzaamheden kunnen we uitvoeren?

Inhoud beheren

Toevoegen van nieuwe pagina’s of aanpassen teksten/afbeeldingen bestaande pagina’s, om enerzijds bestaande pagina’s uit te breiden en anderzijds nieuwe pagina’s toe te voegen. Meer relevante inhoud betekent ook een grotere kans om gevonden te worden op Google, met als doel meer bezoekers te genereren.

Problemen verhelpen

Oplossen van problemen in de werking, denk aan formulieren die niet meer werken of problemen in de layout, waardoor de website niet goed wordt getoond op mobiele telefoons.  

Snelheid

Optimaliseren van performance (snelheid) is een belangrijke factor is voor Google en vervolgens de bezoekers. Immers, uw website scoort beter als de website snel is. 

Veiligheid en bereikbaarheid

Uitvoeren van controles, backups en updates a.d.h.v. WordPress website onderhoud. Bij een website die regelmatig wordt geüpdate, worden beveiligingslekken meteen opgespoord en verholpen, met als gevolg dat een website veel minder kwetsbaar voor hackers. 

Layout/styling

Aanpassingen in de layout/template, bijv. lettertype, kleuren of witruimte met als gevolg een betere leesbaarheid, of andere opbouw van de navigatie.

Template

Bouwen van een nieuwe template voor een bestaande of nieuwe website. Een template bepaalt de layout, styling en daarmee de look&feel van een website. Kortom, met een nieuwe template is het mogelijk bestaande inhoud om te bouwen naar een moderner jasje.

Gebruiksvriendelijkheid

Verbeteren gebruiksvriendelijkheid en conversie, zodat bezoekers langer op de website blijven, makkelijker kunnen navigeren of eenvoudiger contact op kunnen nemen. Kortom, een tevreden bezoeker wordt eerder een tevreden klant.

Zoekmachine optimalisatie

Verbeteren van gebruik van de juiste zoektermen en HTML-tags, zodat mensen de website makkelijker kunnen vinden. Daarnaast helpen we klanten ook bij het opzetten van Google Analytics (GA4) voor inzicht in de bezoekers en maandelijkse rapportages. 

Zo’n 30% van alle websites wereldwijd is gemaakt met WordPress, waarmee het meteen het meestgebruikte CMS ter wereld is. Dit heeft als voordeel dat er enorm veel plugins voor beschikbaar zijn, bovendien vaak gratis. Mede door die enorme populariteit is ook het gebruik van WordPress eenvoudig geworden, dankzij geavanceerde editors, waarmee aanpassingen gedaan kunnen worden, zonder kennis van HTML. 

Veiligheid

Een CMS dat zoveel wordt toegepast, trekt helaas ook hackers aan, aangezien een kwetsbaarheid in het CMS of een plugin in vele websites uit te buiten is. Van alle websites die CC-Websolutions in onderhoud heeft, is zo’n 85% gemaakt met WordPress. Onze ervaring is dat dankzij structurele controles, backups en updates, de kans op problemen met veiligheid nihil is!  Maakt het uit dat uw website niet heel bekend is? Helaas niet; hackers gebruiken een website vaak met het doel om Phishing mails te versturen, waarbij ze ervan uit gaan dat een minder bekende website ook minder goed onderhouden wordt. Kortom, het is voor alle websites belangrijk om e.e.a. up-to-date te houden.   

Backups

WordPress gebruikt plugins met als doel functionaliteit toe te voegen. Hiervoor komen regelmatig updates uit, voor verbeterde veiligheid of om bugs op te lossen. Omdat updates heel soms fout kunnen gaan, raden we aan altijd een backup te maken van bestanden en database.  

Performance

Een ander aandachtspunt is de performance, met andere woorden, de snelheid van uw WordPress-site. Het is heel verleidelijk om voor elk stukje functionaliteit een nieuwe plugin toe te voegen, maar dit zorgt ervoor dat de snelheid van uw site afneemt. Niet fijn voor de bezoekers en tegelijkertijd ook nadelig voor de positie in Google. Denk aan de afbeeldingen die u upload, zijn die erg groot? Goede optimalisatie zorgt immers voor korte laadtijden… Als u tenslotte naast deze punten ook nog gebruik maakt van caching, dan zijn zowel Google als uw bezoekers weer blij 😁

Kijk ook eens bij de pagina over de best practices voor het onderhoud van WordPress websites.

Wij hebben kennis van en ervaring met o.a. :

 • HTML5
 • CSS3 (met SASS)
 • Javascript/jQuery
 • PHP
 • WordPress
 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • CMS Made Simple
 • Cake PHP
 • Responsive vormgeving
 • Bootstrap
 • Foundation
 • Virtuemart
 • Drupal Commerce
 • Woocommerce

Interesse of vragen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Gratis uitproberen?

Laat ons weten waarmee we u kunnen helpen en u krijgt één uur gratis hulp/advies voor uw website. En... geen verplichtingen!

Vul onderstaand formulier in om gebruik te maken van dit deze tijdelijke kans!

Deze aanbieding geldt nog
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ook interesse?

Laat ons weten waarmee we u mee kunnen helpen en we nemen vervolgens binnen één werkdag contact met u op!

Contact Incidenteel onderhoud

CC Websolutions neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om
contact met u op te nemen en daarbij niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze
privacyverklaring voor meer informatie.